contact

VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Bieden op een item kan in stappen van €50, het eerst mogelijke volgende bod die geplaatst kan worden zie je ingevuld staan, je kan een hoger bod invoeren in een veelvoud van €50 om jouw bod automatisch te verhogen wanneer je overboden word. 

Heb je een item gewonnen, dan ontvang je van ons een email met een betaallink. Je hebt dan 3 dagen de tijd om de betaling te voldoen voordat het item automatisch opnieuw aangeboden zal worden. Geen mail ontvangen? Check dan even de spam folder!

Na afloop van de gehele veiling wordt er een ophaal evenement georganiseerd in Amsterdam waarbij Ron en Selwyn de poppen persoonlijk zullen overhandigen. De details van dit evenement worden op een later moment gedeeld met de winnaars. Mocht je de pop liever eerder al in je bezit hebben, dan is dat uiteraard ook te regelen!

Wij gaan veilig om met de gegevens die je achter laat, afrekenen gaat via een beveiligde verbinding en wij gebruiken de gegevens puur voor de afhandeling van een order. Hier is onze volledige privacy statement te vinden.

HULP NODIG

Kom je er niet helemaal uit hoe de veiling werkt, laat het ons weten en we helpen je graag!    <